Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rcad Software Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie software case de lemn GWB Get wooden beams
89 €
Brand
1.2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatie AutoCAD pentru identificarea barnelor de lemn din desene 3D pentru case din lemn (https://rcad.ro/gwb/).

Serveste la identificarea barnelor de lemn cu sectiune dreptunghiulara din desene 3D AutoCAD, DWG sau DXF. Barnele pot sa fie taiate perpendicular sau neperpendicular la capete. Fisierele DWG sau DXF pot fi create direct in AutoCAD sau pot proveni din programe care pot modela structuri din lemn sau din alte materiale (de exemplu programele ArchiCAD, Chief Architect, Autodesk Inventor, Solidworks, Tekla, etc.). Se identifica, de fapt, toate piesele cu sectiune dreptunghiulara dintr-un model 3D al unei constructii. Rezultatul programului este un desen cu piesele identificate (numerotate, cotate si pozitionate fata de un punct origine) si un fisier de cantitati care poate fi incarcat in EXCEL.

Piesele identificate devin entitati care pot fi manipulate (modificate, arhivate sau desenate) cu programul nostru FURNIT (https://rcad.ro/furnit-design-furniture/).

Este un program foarte util pentru proiectantii de structuri din lemn, beton sau metal, care pregatesc desenele 3D provenite din programe specializate, in vederea tiparirii si a stabilirii listelor de cantitati.
Din Gura in Gura